Tyrkisk Linsesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Linserne skylles MEGET grundigt løgene skæres i strimler hvidløg skæres i skiver/ eller hakkes Svits karryen i olie og hæld løg og hvidløg ved i ca. 2 minutter, kom linserne (afdryppede) ved og svits i ca. 2 min. yderligere, kom herefter tomatkoncentratet i og svits med. Hæld det kogende vand over og tilsæt alle andre ingredienser, undtagen kartofler og gulerødder, og lad koge i ca. 45 minutter. OBS! Kartofler og gulerødder kommes først i de sidste 15 minutter.
Server rygende varm og med et godt brød til. Tips: Forret |
|
Opskriften er vist 48971 gange,
og udskrevet 759 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Mia - 2013-02-09 17:16:57 Uhm den er super lækker og let at lave. Jeg har freestylet lidt og kommet bladselleri i. Det klæder de fleste supper ret godt og det klæder også denne. Kan godt anbefales :) Mia - 2011-09-15 08:26:36 Hvor mange personer er den ret beregnet til? Altså i de mængdeforhold der er angivet :) Linepigen - 2010-10-14 13:49:11 Jeg er ved at lave den. Min største gryde ser ud til højst at kunne indeholde 2 liter vand, når alle andre ingredienser er puttet i. Oh well...vi får se. Det dufter himmelsk og jeg elsker suppe så helt galt kan det da ikke gå. Synes det virker underligt kun at tilsætte 1,5 dl linser men nu prøver jeg det :-) Susanne40 - 2010-07-14 13:53:35 Ny hverdagslivret hjemme hos os! Tilsatte 2 ds flåede tomater og blendede det hele til sidst. Fantastisk lækker supper - fyldt med gode proteiner. fatma - 2010-03-18 19:29:44 Man kommer vaerken kartofler eller gulerödder i grön linse suppe i Tyrkiet, derimod kan man komme hvidlög mynte og/eller nudler anonym - 2010-03-03 08:51:34 Kan man ikke bruge tørrede linser? sanne - 2009-02-08 15:13:22 En virkelig god suppe, med masser af smag. Jeg tilsatte hakket oksekød, hvilket den bestemt ikke blev mindre god af :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne