Strudse-stroganoff
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Svampene lægges i blød ca. 1 time.
Skær løget i tern, flå tomaterne og skær dem i små stykker. Smør og olie varmes og bacontern steges heri. Når de krymper tilsættes strudsekødet og brunes på alle sider. Dæmp varmen og kom løgtern og paprika i. Tilsæt hvidvinen og lidt kalvesky. Gulerødder skæres i skiver på skrå og tilsættes sammen med hvidløg timian salt og peber og snurrer i en ½ time. Tilsæt svampene og steg videre ½ t. Serveres med gode ris og groft brød til. |
|
Opskriften er vist 7756 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne