Çilbir
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Smelt de 40 g margarine på en stor stegepande, knus æggene over den. De steges til de ikke mere er flydende. I mellemtiden ristes toast-brødet og lægges på en serveringstallerken. 1 spejlæg lægges på hver skive brød. Yoghurten piskes sammen med salt, peber, kommen indtil den er cremet i konsistensen (dette kan evt. gøres et stykke tid i forvejen, og blandingen sættes i køleskabet).
Hæld yoghurt-blandingen over æggene. Smelt yderli- gere 25 g margarine og bland det med paprika, og kom dette over æggene. Retten serveres umiddelbart herefter.
|
|
Opskriften er vist 10293 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne