Tyrkisk nudelsuppe
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Bouillonen bringes i kog. Nudlerne kommes i og koges møre.
Derefter kommes kødet i.
Æggeblommen piskes sammen med citronsaft og røres i suppen, der smages til med salt og peber.
Suppen serveres med lidt smørsauce i hver portion Tips: Serveres som forret |
|
Opskriften er vist 14150 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2011-04-17 18:24:52 Lyder lidt kedelig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne