Tun i sovs

Tun i sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : freddy henriksen

Indsendt :     

Ingredienser:
4 tun bøffer
3 fedhvidløg
1 gren frisk timian
7 bladefrisk basilikum
250 g.cherrytomater
1 løg
 tsk.2-3
2 rød peber
 koncentreret tomatketchup
 mælk
 margarine
 parboiled ris
 salt
 peber
 hvedemel
 
Opskrift:
Kog risene Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side med salt og peber og sæt dem ind i ovnen på 75 til 100 grader C. Brug fedtstoffet fra panden til en opbagt sovs Snit hvidløgene meget fint og steg det med inden du tilsætter mælk Snit alle de andre krydderier meget fint og tilsæt koncentreret tomatketchup når sovsen koger ligger du de halve cherrytomater og bøfferne i og lag det simrer i ca. 4 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 12862 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-19 13:05:39
2-3 tsk stærk paprika

  -   2007-10-04 16:54:38
efter løg står der 2-3tsk men af hvad ??

  -   2007-02-16 17:38:39
brugsalvie istedet for basilikum

  -   2005-01-01 01:01:01
har skrevet forkert brug fris SALVIE i stedet for basilikum