Tun i sovs
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt af : freddy henriksen Indsendt : |
|
|
Kog risene
Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side med salt og peber og sæt dem ind i ovnen på 75 til 100 grader C.
Brug fedtstoffet fra panden til en opbagt sovs
Snit hvidløgene meget fint og steg det med inden du tilsætter mælk
Snit alle de andre krydderier meget fint og tilsæt koncentreret tomatketchup når sovsen koger ligger du de halve cherrytomater og bøfferne i og lag det simrer i ca. 4 minutter
|
|
Opskriften er vist 12862 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer freddy9 - 2013-12-19 13:05:39 2-3 tsk stærk paprika stig - 2007-10-04 16:54:38 efter løg står der 2-3tsk men af hvad ?? freddy - 2007-02-16 17:38:39 brugsalvie istedet for basilikum fra freddy - 2005-01-01 01:01:01 har skrevet forkert brug fris SALVIE i stedet for basilikum |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne