Rejesalat med ris og karry
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Natazja Suikkanen Indsendt : |
|
|
Risene koges og stilles til afkøling.
Dressingen: Cremefraiche, mayonnaise, sennep og karry bandes sammen, ca. 1/2 tsk. citronsaft og 1/2 tsk. engelsk sauce tilsættes og det røres godt sammen. Porerne snittes fint og æblet skæres ud i små stykker (husk at skrælle æblet inden det skæres ud). Peberfrugten skæres ligeledes ud i små stykker. Risene behøver ikke at være helt kolde for at bruge dem, bare de ikke er brand varme når de blandes med det andet. Dressingen, grønsagerne, rejer(optøet), ris og kaviar røres sammen og der kan evt. pyntes med lidt dild. Lidt flutes til er rigtig godt. Tips: Dressingen som bruges til rejesalaten kan også anvendes til almindelig salat dressing. Der skal dog ikke tilsættes karry. Man kan evt. hakke purløg, persille, dild og hvidløg og tilsættes i stedet. Det er en dressing hvor kun fantasien sætter grænser for hvad der skal puttes i Held og lykke. Serveres som forret |
|
Opskriften er vist 28882 gange,
og udskrevet 721 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Gosh - 2010-12-13 14:10:38 Jeg er nødt til at skrive igen. Den er simpelthen bare lækker. Alle mine gæster som jeg serverer den for, skal have opskriften med hjem. Gosh - 2010-01-04 13:26:40 Rigtig lækker ret. Jeg brugte tigerrejer og det blev den ikke mindre lækker af. Kan klart anbefales. Et sikkert 10 - tal :-) Susanne - 2007-07-02 16:44:30 En super lækker ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne