Rejesalat med ris og karry

Rejesalat med ris og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Natazja Suikkanen

Indsendt :     

Ingredienser:
3 dl.kogte kode ris (helst parboiled)
1 lille bæger creme fraiche
0.5 bægermayonnaise (creme fraiche bæger)
0.5 tsk.karry
1 tsk.sennep
1 lille tynd rå porre
1 æble (gerne lidt syrligt)
1 glasrøde kaviar (de sorte smitter af)
0.5 peberfrugt (farven er underordnet)
225-250 g.rejer
 Citronsaft
 Engelsk sauce
 Evt.dild
 
Opskrift:
Risene koges og stilles til afkøling.

Dressingen:
Cremefraiche, mayonnaise, sennep og karry bandes sammen, ca. 1/2 tsk. citronsaft og 1/2 tsk. engelsk sauce tilsættes og det røres godt sammen.

Porerne snittes fint og æblet skæres ud i små stykker (husk at skrælle æblet inden det skæres ud). Peberfrugten skæres ligeledes ud i små stykker.

Risene behøver ikke at være helt kolde for at bruge dem, bare de ikke er brand varme når de blandes med det andet.

Dressingen, grønsagerne, rejer(optøet), ris og kaviar røres sammen og der kan evt. pyntes med lidt dild.

Lidt flutes til er rigtig godt.

Tips:

Dressingen som bruges til rejesalaten kan også anvendes til almindelig salat dressing. Der skal dog ikke tilsættes karry. Man kan evt. hakke purløg, persille, dild og hvidløg og tilsættes i stedet.

Det er en dressing hvor kun fantasien sætter grænser for hvad der skal puttes i Held og lykke.

Serveres som forret





karakterer:
Opskriften er vist 28882 gange,
og udskrevet 721 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-13 14:10:38
Jeg er nødt til at skrive igen. Den er simpelthen bare lækker. Alle mine gæster som jeg serverer den for, skal have opskriften med hjem.

  -   2010-01-04 13:26:40
Rigtig lækker ret. Jeg brugte tigerrejer og det blev den ikke mindre lækker af. Kan klart anbefales. Et sikkert 10 - tal :-)

  -   2007-07-02 16:44:30
En super lækker ret