Cornflakes-panerede kyllingelår
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt af : Maj Indsendt : Red : |
|
|
Stød cornflaksen til mindre stykker og bland disse med hvidløg samt krydderierne.
Pensel kyllingelårene med margarine og vend dem i cornflaksen.
Læg kyllingerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 175 grader C i ca. 40 minutter.
Tzatziki: Si yoghurten i ca. 45 minutter igennem et kaffefilter. Riv agurken og bland det med det afdryppet yoghurt sammen med hvidløg salt og peber. Server kyllingelårene med nudler (eller lignende) tzatziki og blandet salat. Tips: Kan også bruge kylling "stykker" men så skal man bare selv lige doble blandings mængden lidt op også steges til de er godt møre. |
|
Opskriften er vist 26515 gange,
og udskrevet 1031 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-10-04 13:48:51 Om Tzatzikien, er det meget bedre at bruge creme fraice direkte fra pakningen, og bland revet augur/salt, og vrid af, sammen med cremefricen, tilsættes naturligvis - masser af hvidløg til sidst. Rester af tzatzikien fungerer meget fint dagen efter ovenpå diverse pålæg. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også bare bruge den græske yoghurt "Total", der kan købes i Netto.... anonym - 2005-01-01 01:01:01 Den er go' må bare prøves Axel - 2005-01-01 01:01:01 Kirkeby mejeri fremstiller "sol yoghurt" efter græsk opskrift. den skal ikke drænes, og den er meget blød og lækker både i konsistens og smag. Her i Odense kan den købes i indvandrerbutikker bl. a. på Albanigade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne