Cornflakes-panerede kyllingelår

Cornflakes-panerede kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maj

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingelår uden skind a 125 g
2 dl.cornflakes
1 fedknust hvidløg
0.5 tsk.paprika
 salt
 peber
2 spsk.flydende margarine.
 
 Tzatzikien:
1 bægeryoghurt naturel (0.1%)
0.5 agurk
2 fedknuste hvidløg
 
 Tilbehør:
 Nudler (el lig)
 blandet salat af cherrytomater løg og Rucolasalat
 
 Pynt:
 Evt. strimler af rød peber eller hakket persille
 
Opskrift:
Stød cornflaksen til mindre stykker og bland disse med hvidløg samt krydderierne. Pensel kyllingelårene med margarine og vend dem i cornflaksen. Læg kyllingerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 175 grader C i ca. 40 minutter.

Tzatziki:
Si yoghurten i ca. 45 minutter igennem et kaffefilter. Riv agurken og bland det med det afdryppet yoghurt sammen med hvidløg salt og peber.

Server kyllingelårene med nudler (eller lignende) tzatziki og blandet salat.

Tips:

Kan også bruge kylling "stykker" men så skal man bare selv lige doble blandings mængden lidt op også steges til de er godt møre.





karakterer:
Opskriften er vist 26512 gange,
og udskrevet 1031 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-04 13:48:51
Om Tzatzikien, er det meget bedre at bruge creme fraice direkte fra pakningen, og bland revet augur/salt, og vrid af, sammen med cremefricen, tilsættes naturligvis - masser af hvidløg til sidst. Rester af tzatzikien fungerer meget fint dagen efter ovenpå diverse pålæg.

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan også bare bruge den græske yoghurt "Total", der kan købes i Netto....

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er go' må bare prøves

  -   2005-01-01 01:01:01
Kirkeby mejeri fremstiller "sol yoghurt" efter græsk opskrift. den skal ikke drænes, og den er meget blød og lækker både i konsistens og smag. Her i Odense kan den købes i indvandrerbutikker bl. a. på Albanigade.