Chokolate Bread og Butter Pudding
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Fjern skorperne og skær krummen ud i kvarter.
Varm chokolade, fløde, rom, sukker, smør + kanel i vandbad.
Rør godt rundt.
Pisk æggene og hæld chokolade-mixen i, pisk grundigt.
Fyld ca. 1 cm i smurt form. Læg halvdelen af brødstykkerne taglagt, derefter chokolade, brød og slut af med chokolade. Pres brødet ned med en gaffel, så det kan suge jævnt. Dækkes til med film og lad den stå 2 timer ved stuetemperatur. Derefter stilles den i køleskab i mindst 24 timer - og helst 48 timer. Bages i varm ovn ved 180 grader i ca. 35 minutter. Den skal have sprød top og blød midte. Efter 10 minutters hvile serveres den med iskold cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 10377 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne