Tyrkiske madbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i vandet og rør dernæst sukker, salt, æg og olie i væsken. Tilsæt det meste af melet og ælt dejen godt.
Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 20 min.
Drys resten af melet på et bord og ælt dejen. Del dejen i 12 lige store stykker som formes til boller.
Tryk bollerne flade og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Lad brødene efterhæve i 10 min. og pensl med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø.
Bag brødene ved 250 grader i 10-12 min.
|
|
Opskriften er vist 14733 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe - 2008-03-12 09:24:38 Til pensling af brødet: Prøv da at blande 2 spsk. græsk youghurt sammen med ægget, gerne et tykt lag, og drys så med oregano |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne