Tyrkisk lammepilaf

Tyrkisk lammepilaf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.lammekølle med ben
500 g.kalveskank
7.5 dl.vand
100 g.mager kvark
4 løg
 Peber
4 duskepersille
 Lidtkørvel
3 kvistedild
1 kvisteestragon
 
Opskrift:
Kog lammekøllen og kalveskank i letsaltet vand 1 time og 15 minutter. Tag det op og skær lammekødet i tern, der vendes i kvark. Pil løgene og snit dem i ringe. Brun dem i smør i en stor gryde i 5 minutter. Hæld kødstykkerne ved og brun dem. Tilsæt 5 dl af kødsuppen, salt, peber og krydderurterne, der er bundet sammen til en visk. Lad det snurre en ½ times tid. Retten serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 8742 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu