Tyrkisk lammepilaf
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Kog lammekøllen og kalveskank i letsaltet vand 1 time og 15 minutter. Tag det op og skær lammekødet i tern, der vendes i kvark. Pil løgene og snit dem i ringe. Brun dem i smør i en stor gryde i 5 minutter. Hæld kødstykkerne ved og brun dem. Tilsæt 5 dl af kødsuppen, salt, peber og krydderurterne, der er bundet sammen til en visk. Lad det snurre en ½ times tid. Retten serveres med ris.
|
|
Opskriften er vist 8742 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne