Börek
Hovedingrediens : Oste - Gedeost Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Rør fyldet sammen og stil det køligt en times tid.
Aflange börek: Del dejen i firkanter på ca. 6 cm, hvis du bruger fillodej, lægges to plader dej oven på hinanden, ellers bliver dejlaget for tyndt. Pensl dejkanterne med sammenpisket æggehvide. Læg lidt fyld på hver firkant, fold enderne ind og rul den sammen, så den får tykkelse som en cerut. Trekantede börek: Skær dejen i lange strimler ca. 5 cm brede og pensl kanterne med æggehvide. Læg lidt fyld i den ene ende. Bøj det nederste hjørne over til siden af den lange strimmel, så der dannes en trekant, fold trekanten lige over og fold den til den anden side. Fortsæt således, til dejstrimlen er brugt op. Kog börekerne sprøde og gyldne i en gryde i olie og server dem lune. |
|
Opskriften er vist 28272 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (38 stemmer) |
|
Kommentarer emine - 2007-04-19 11:58:13 jeg har prøvet at lave dette börek det var en god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne