Tavuk corbasi
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Del kyllingen på langs og rens den.
Kog den halve kylling i vandet i 40 minutter.
Hvis du vælger at koge hele kyllingen på en gang, skal du beregne kogetiden til mindst en time. En kylling er kogt mør, når den 'går fra hinanden', når du tager den op af gryden. Når kyllingen er kogt mør, tages den op af gryden, og skindet trækkes af. Gem bouillonen til senere. Når kyllingen er afkølet, pilles kødet fra skroget og skæres i tynde strimler. Suppen: Smelt smørret i en gryde, tilsæt mel, paprika, tomatpuré og bouillon og lad det koge i ti minutter. Tilsæt kyllingekød, nudler og salt, og lad suppen småkoge i 20 minutter. Server suppen med brød til. |
|
Opskriften er vist 10685 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jens - 2005-01-01 01:01:01 ser god ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne