Imám bayildi
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Auberginerne skylles og enderne skæres af. Herefter snittes de
dybt på langs i den ene side. I snittet fyldes salt og de trækker ca 30 min.
Imens hakkes løg og hvidløg fint.
Skyl auberginerne og tør dem af, og brun dem i den varme olie i ca 3 min.
Auberginerne tages op, løg og hvidløg svitses blanke i olien, tomater og persille
tilsættes og koges under låg ved svag varme i ca. 10 min.
Læg auberginerne i et smurt ildfast fad med snittet opad. Fyld tomatfyldet i og
fordel resten over auberginerne.
Hæld lidt vand (½ kop) ved og sæt det midt i en 180 grader forvarmet ovn i
40 - 50 min.
|
|
Opskriften er vist 12483 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer tyrker... - 2005-01-01 01:01:01 den smager godt!!!! hehe... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne