Siste Balik (Grilleret pighvar)
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Gør fisken i stand, befri den for indvolde og filer den.
Skær fileterne i stykker på størrelse med en tændstikæske.
Rør olivenolie, citronsaft og peber sammen, tilsæt laurbærbladene og det finthakkede eller pressede hvidløgsfed.
Lad fisken marinere i denne marinade 5-6 timer.
Fordel fiskestykkerne på spid skiftevis med laurbærblade som ikke skal spises, blot give en krydret røgsmag, halve tomater og stykker af peberfrugt, befriet for frøstol og kerner. Vend spiddene over trækulsgløder eller evt. el eller gasgrill, til fisken er færdig. Det varer mellem 4 og 6 minutter afhængigt af stykkernes tykkelse. Pensl af og til med marinaden under grillningen. Rør sovsen sammen: Hak løgene groft, bland dem med persillen, rør citronsaft og olie sammen og bland det med persille/løgblandingen. Læg de færdige spid på tallerkner, gerne belagt med pilav og fordel citron/løgsovsen herover. |
|
Opskriften er vist 11369 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne