Grillet sværdfisk med koriander

Grillet sværdfisk med koriander, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
4 skiversværdfisk a 200 g. ca. 2 cm tyk
2 hakkede løg
2 fedsnittet hvidløg
6 laurbærblade
3 spsk.citronsaft
2 spsk.stødt koriander
1 knsp.Cayennepeber
1 knsp.Paprika
6 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Fisken skylles, tørres og lægges i et stort fad. I en skål blandes de hakkede løg med citronsaft, hvidløg, cayennepeber, koriander, paprika og 4 spsk. olivenolie. Bland det godt med piskeris eller håndmikser. Hæld det over fisken og tilsæt laurbærblade. Dæk fadet med et stykke alufolie. Sæt det i køleskabet og lad fisken trække 5-6 timer. Vend indimellem fisken i marinaden.

Tænd for grillen i ovnen, eller for den udendørs grill. Tag fisken op af marinaden og smør olivenolie på begge sider. Fisken grilles nu 4-5 minutter på hver side. Anret fisken på et fad og dryp med citronsaft og olivenolie. Retten serveres med pilavris eller kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 11124 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu