Grillet sværdfisk med koriander
Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Fisken skylles, tørres og lægges i et stort fad.
I en skål blandes de hakkede løg med citronsaft, hvidløg, cayennepeber, koriander, paprika og 4 spsk. olivenolie.
Bland det godt med piskeris eller håndmikser.
Hæld det over fisken og tilsæt laurbærblade.
Dæk fadet med et stykke alufolie.
Sæt det i køleskabet og lad fisken trække 5-6 timer.
Vend indimellem fisken i marinaden.
Tænd for grillen i ovnen, eller for den udendørs grill. Tag fisken op af marinaden og smør olivenolie på begge sider. Fisken grilles nu 4-5 minutter på hver side. Anret fisken på et fad og dryp med citronsaft og olivenolie. Retten serveres med pilavris eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 11072 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne