Chokoladebudding 05
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
I en gryde pisker de mælk, kartoffelmel, sukker, kakao og de hele æg sammen for svag varme - pisk hele tiden, til massen begynder at blive tyk.
Så piskes den udblødte husblas, der er krammet hårdt af vandet, i cremen, og der røres, til den er opløst.
Når cremen er lidt afsvalet, røres den piskede fløde i, og når det hele er halvstift, fordeles buddingen i portionsglas og pyntes med flødeskumstoppe. |
|
Opskriften er vist 42106 gange,
og udskrevet 803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (56 stemmer) |
|
Kommentarer numse - 2010-02-07 14:42:11 hvor lang tid tager det for at den beggynder at stivne?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne