Lam på spid (Tyrkisk)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Bland ingredienserne til marinaden og pisk den let.
Læg kødstykkerne i en dyb skål og hæld marinaden over.
Dæk det til, og lad det trække 24 timer i køleskab.
Tag kødet ud af køleskabet en halv time før det skal bruges. Sæt kødstykkerne på spid, og læg dem på den udendørs grill eller grill dem i ovnen. Grill kødet i 4 minutter på hver side hvis det skal være lyserødt. Vend spiddene ofte mens de grilles. Server med salat eller stegte courgetter og bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 12456 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2010-09-24 12:27:33 det er lækkert mig - 2007-08-14 14:27:25 hmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne