Lam på spid (Tyrkisk)

Lam på spid (Tyrkisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.lammekølle i tern på 4 cm.
 
 Marinade:
1.5 dl.olivenolie
1 hakket løg
2 fedhakket hvidløg
1 tsk.stødt kanel
1 tsk.stødt kommen
1 spsk.timian
1 knsp.cayennepeber
20 g.fintsnittede mynteblade
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Bland ingredienserne til marinaden og pisk den let. Læg kødstykkerne i en dyb skål og hæld marinaden over. Dæk det til, og lad det trække 24 timer i køleskab.

Tag kødet ud af køleskabet en halv time før det skal bruges. Sæt kødstykkerne på spid, og læg dem på den udendørs grill eller grill dem i ovnen.

Grill kødet i 4 minutter på hver side hvis det skal være lyserødt. Vend spiddene ofte mens de grilles.

Server med salat eller stegte courgetter og bagte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 12456 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-24 12:27:33
det er lækkert

  -   2007-08-14 14:27:25
hmm