Tomatrispilav
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Smelt margarinen i en stor gryde. Tilsat løgskiverne og lad det stege i 5-10 min indtil de er bløde, men ikke brune.
Tilsæt tomat, hvidløg, basilikum, persille, salt og peber og lad det stege i 3-4 min, der omrøres hyppigt. Tilsæt risene og bland det godt. Tilsæt vand og bouillon-terningerne og lad det hele koge kraftigt i ca. 3 min. Skru ned for blusset, kom låg over og lad det simre i ca. 15-20 min indtil væden er blevet absorberet. Skru ned for varmen, fjern låget, kom et viskestykke over og læg låget på igen. Lad pilaffen hvile i 10-15 minutter, hæld over i en skål, rør op i risen med en langgrenet gaffel og server. |
|
Opskriften er vist 9190 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer ... - 2010-12-29 20:39:09 Man skal nok putte hvidløget i til sidst, ellers kan man ikke smage det, for smagen forsvinder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne