Rispilav - Pilav
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Kom risen i en stor skål og dæk med godt saltet vand.
Lad det stå et par timer.
Si vandet fra. Smelt smørret i en tykbundet gryde og snur risen heri 3-5 minutter, uden at den tager farve. Tilsæt dobbelt så meget bouillon eller vand, som risen fylder, kom timian, laurbærblad og persille i. Lad det koge op og lad herefter risen mørne for svag varme under låg et kvarters tid, så skal al væden være opslugt. Fjern krydderurterne. Rør de sidste 2 spsk. smør i og lad risen stå endnu nogle minutter under låg. Server den herefter temmelig omgående. |
|
Opskriften er vist 18606 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne