Sukkerfri koldskål (diabetes)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer piskes med sukker og vaniljekorn til sukkeret er rørt helt ud.
Tilsæt kærnemælk under let omrøring og smag til med citronskal og -saft. Den serveres koldt med kammerjunker til. Tips: Jordbær kan også bruges :) |
|
Opskriften er vist 37768 gange,
og udskrevet 575 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-05-29 00:21:12 Brug Stevia som sødemiddel i stedet for - 100% naturligt i stedet for de kunstige kemiske sødemidler - den flydende fra Original Stevia er klart den bedste og fås i Føtex. <3uladina - 2011-05-11 22:27:05 sukrin findes som sukker og flormelis fra netspiren, den er god for tænder, blodsukker, og kalorier,da det er naturligt og findes i alt slags frugt ((bananskiver i koldskålen) Bageren - 2009-10-29 15:05:51 Birkesød er xylitol, som er en sukkeralkohol. Diabetikere må max. få 10 g sukkeralkoholer pr. dag, så det er ikke en god ide at anvende birkesød. Brian - 2008-07-09 22:55:22 Man kan også bruge Birkesød fra helsebutikkerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne