Grifler med chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Nia Nadine Jardeau Indsendt : |
|
|
Bland de tørre ingredienser og hak det kolde smør i. Pisk ægget sammen og tag halvdelen fra til pensling.
Saml dejen med æg og mælk og rul den ud til en cirkel ca. 1 cm tyk.
Del cirklen i 4 eller 8 trekanter, læg et lille stykke chokolade på hver, og rul sammen om chokoladen fra den brede ende af.
Sæt griflerne på en bageplade med bagepapir, pensl med æg og bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Lad dem afkøle på rist. Tips: Gærdej: Rør 15 g gær ud i lun mælk og samle dejen som ovenfor. Lad den hæve tildækket ca. ½ time og lad griflerne hæve på bagepladen i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 7662 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne