Bruchetta
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Århusianeren Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skal helst laves dagen før, hvis muligt.
Blommetomaterne udkernes og skæres i små tern (ca. på størrelse med en lillefingernegl) puttes i en skål. rødløg, hvidløg, basilikum hakkes fint og blandes deri. olien tilsættes, og det hele blandes godt. Undgå at røre det sammen, kun vend det, ellers bliver det smattet. Salt og Peber tilsættes efter smag, men der skal ikke ret meget i. Det hele stilles i køleskabet i ca 1 døgn. Tages ud 1-2 timer før servering så det ikke er vildt koldt. Brødet skæres i passende størrelser, varmes i ovnen, til det er sprødt, put derefter Bruchettaen på brødet. Drys revet ost over og stil det i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter til osten er smeltet, den skal ikke tage meget farve. Pynt evt. med et friskt basilikumsblad. Tips: Det er en yderst delikat og enkel forret. Jeg mener personligt at tomatstykkerne skal skæres meget småt. Brødet skal helst være forholdsvis små stkker, så hellere servere 2-3 små stykker til hver i stedet for et stort. Så er det mere delikat. |
|
Opskriften er vist 317419 gange,
og udskrevet 13923 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (116 stemmer) |
|
Kommentarer Saks - 2015-06-08 13:47:27 Forslag til hvordan man serverer/anretter det smukt på forretstallerken?? Cath - 2012-11-04 20:44:54 Det spiser vi tit som både forret og tilbehør til hovedret Det er en dejlig let,nem og lækker forret hvis du har rigeligt travlt med hovedret og dessert. Christina - 2012-02-15 20:07:46 Vi skal have 3-retters menu, og jeg sad og kikkede lidt efter opskrifter:D Så faldt jeg over denne her, og den bliver det til;) Nu er jeg bare spændt på at smage det:D Menuen bliver til: Forret: Bruchetta Hovedret: Hummer Dessert: Medaljer kwj - 2011-09-23 10:47:42 Det er en rigtig lækker opskrift, de bliver super gode og der var stor ros fra alle gæsterne da de fik det serveret så 10 herfra :) Anja - 2011-03-14 15:32:42 Tynde skiver mozarella ost i stedet for revet ost er bare sagen.. mr mad glad - 2011-02-10 14:16:53 bruchetta er super lækkert kimmaja - 2011-01-28 12:13:25 jeg skal lave den i morgen lørdag har lige gået og snittet de ting der skal i så det rigtigt bliver godt til i morgen.og jeg have osse tændt og smøre brødet med grøn pesto Michael. - 2011-01-22 09:12:59 En super lækker forret og smager rigtig dejligt. jeg tog grøn pesto på de halve og det gav en rigtig god smag :-) En forret som går lide hjem hos gæsterne... René - 2010-08-07 10:48:51 FANTASTISK...... Vi tilbredte de her suger gosr Bruchettaer på grillen, som forret til en hel side laks også på Weber grillen - ( Citronpeber laks ) KÆMPE HIT :-) Leta - 2010-03-06 14:26:50 Til "Hmmm" jeg synes det er fedt folk kommer med kommentare, evt forslag til alternativer der virker for dem. Det kommer ofte om denne opskrift fungere eller ej af kommentarene! Ingen tvinger dig til at skrive eller læse!!! anonym - 2010-03-04 13:26:26 det er en go ret og den er lidt spesiel Per - 2009-07-26 21:30:22 Jeg beklager hvis vi har fået ændret i din opskrift. Det er længe siden vi har taget billeder til opskrfiten og jeg kan ikke huske om opskriften har været upricis, det kunne være en forklaring på ændringerne. Dette er den traditionelle måde at tilberede bruchetta, og hvis det er tiltænkt at den skal tilberedes anderledse er det jo vigtigt at det er godt beskrevet. anonym - 2009-07-09 15:41:21 Jeg er ret utilfreds med at du har ændret min opskrift. Jeg havde ikke ost på.. Jeg synes ikke at fyldet er godt, når det er lunet i ovnene!! anettelist - 2009-06-20 11:03:20 en helt utrolig opskrift. har aldrig fået en forret så god som denne!! Anita - 2009-06-13 14:21:07 2009-06-03 rigtig god,bruger dog hele små tomater Hans - 2008-07-30 09:41:29 Ja det er bare så lækkert, så føler man sig næsten tilbage i Rom. Kan varmt anbefales. ***** fra mig. Camilla - 2008-04-15 14:55:55 Super opskrift mums Kim Dybdahl - 2008-03-02 16:02:07 En nem foreret, altid et hit:-) Hmmm - 2007-12-26 23:25:43 Hvem læser disse kommentarer? det må godt nok være kedeligt hamsa fredusin - 2007-12-26 23:24:40 neej hvor er den bare formidabel! sådan skal smilende æg være! Pernille - 2007-12-14 18:58:20 Jeg elsker Bruchetta. Det tager tid at lave og det kræver fingersnilde, men MUMS! hvor er det godt, når det er færdig. Jeg kunne spise det hver dag. :) God fornøjelse. marlin, - 2007-11-14 20:13:34 -det er en pæn sej forret. xD Line - 2007-10-09 09:07:50 Prøv evt med ketchup og mozzreralla (: Mhhm Laura - 2007-09-20 18:06:48 Det smager skønt! Henrik - 2007-06-14 19:01:37 Smager fortrindeligt og super lækert, en ginial forret Julianna - 2005-01-01 01:01:01 Uhm, lækkert! Slurp... henrik - 2005-01-01 01:01:01 præcis som de laver dem i rom. sådan! cam. - 2005-01-01 01:01:01 en utrolig god forret! dame - 2005-01-01 01:01:01 det lyder gódt nok lækkeret og det er det også altid med sådan en omgang Bruchetta! :) Simone - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig skøn ret. Nem, men utrolig lækker! Et stort hit hjemme ved mig. Både til formelt og mindre formelt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne