Tyrkisk æggekage med Kartofler (stærk)

Tyrkisk æggekage med Kartofler (stærk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kartofler
1 stort løg
150 g.tyrkiske pølser (udtales sudjuk hvis du spørger i en tyrkisk butik)
4 æg
 olie
 paprika
 salt
 peber
2-3 tomater
 en god håndfuld feta
 
Opskrift:
Skær alt i små tern. Steg løg og kartofler i olien og tilsæt pølse.

Æggene piskes sammen og hældes over. Skru ned for varmen og tilsæt resten og lad det simre ligeså stille. Prik i det og vend det forsigtigt.

Når kartoflerne er møre er retten færdig.

Tips:

Spises med tyrkisk brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 17870 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-30 17:58:46
Det er virkelig lækkert

  -   2010-03-02 17:01:02
virkelig god opskriften, kan godt lide hvis der er hjemmebagt brød til, ekstra god!