Tyrkisk æggekage med Kartofler (stærk)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Skær alt i små tern.
Steg løg og kartofler i olien og tilsæt pølse.
Æggene piskes sammen og hældes over. Skru ned for varmen og tilsæt resten og lad det simre ligeså stille. Prik i det og vend det forsigtigt. Når kartoflerne er møre er retten færdig. Tips: Spises med tyrkisk brød til. |
|
Opskriften er vist 17869 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (29 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-30 17:58:46 Det er virkelig lækkert tyrkiskmadelsker - 2010-03-02 17:01:02 virkelig god opskriften, kan godt lide hvis der er hjemmebagt brød til, ekstra god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne