Vildsvinepølser med svampesalsa
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Begynd med salsaen.
Pensl svampene og løgskiverne overalt med olie. Grill dem direkte over middel varme i 10-12 minutter, til de er møre og netop har fået farve. Vend dem en gang under stegningen. Lad svampe og løg køle af. Hak svampe og løg groft og kom det i en skål. Kom hakket tomat og merian i og vend det godt sammen. Tilsæt eddike, olivenolie og rigeligt salt og peber og vend det igen. Sæt svampeblandingen til side, til den skal bruges, men ikke i køleskabet, da det svækker smagen. Pensl pølserne let med olie og grill dem over indirekte middel varme i 15-20 minutter. Vend dem en gang under stegningen. Server med en skefuld salsa og grillstegte svampe og blød polenta til. |
|
Opskriften er vist 12205 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne