Ildbrød
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Jesper Indsendt : |
|
|
Skær toppen af brødet og og tog det meste af indmaden ud med en spiseske.
Skær kød og grønsager i fine tern.
Peber og selleristykkerne skla nu steges i meget varm olie. Tilsæt majs og tomat-ternene og lad det stege kort. Tilsæt nu chilisauce for at binde det hele sammen.
Smag til med tabasco, salt og peber.
Skær mozzaralla osten i tynde skiver og tilsæt halvdelen til blandingen.
Fyld nu blandingen i det udhulede brød, læg de sidste skiver mozzaralla ost ovenpå, og dæk brødet af med den afskårne top.
Bages ca 10 min ved 160 grader(150 varmluft) i en forvarmet ovn Tips: En god og spændende forret hvis resten af middagen står i de mere eksotiske landes tegn. |
|
Opskriften er vist 15759 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer conny - 2005-01-01 01:01:01 supert - også til at tage med på arbejdet, og varme det i mikroovnen i ca. 2 minutter. Malene - 2005-01-01 01:01:01 en af de bedste retter jeg har smagt, og jeg brugte den som hovedret Martin - 2005-01-01 01:01:01 Super god forret, en smagsbombe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne