Ildbrød

Ildbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jesper

Indsendt :     

Ingredienser:
1 lille fuldkornsfranskbrød
400 g.kyllingebrystfilet
1 rød peber
1 grøn peber
1 stilkbladselleri
2 spsk.olie
3 spsk.majs
2 tomater
1 dl.stærk chilisauce
 Tabasco
150 g.mozzaralla ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær toppen af brødet og og tog det meste af indmaden ud med en spiseske. Skær kød og grønsager i fine tern. Peber og selleristykkerne skla nu steges i meget varm olie. Tilsæt majs og tomat-ternene og lad det stege kort. Tilsæt nu chilisauce for at binde det hele sammen. Smag til med tabasco, salt og peber. Skær mozzaralla osten i tynde skiver og tilsæt halvdelen til blandingen. Fyld nu blandingen i det udhulede brød, læg de sidste skiver mozzaralla ost ovenpå, og dæk brødet af med den afskårne top.

Bages ca 10 min ved 160 grader(150 varmluft) i en forvarmet ovn

Tips:

En god og spændende forret hvis resten af middagen står i de mere eksotiske landes tegn.





karakterer:
Opskriften er vist 15759 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
supert - også til at tage med på arbejdet, og varme det i mikroovnen i ca. 2 minutter.

  -   2005-01-01 01:01:01
en af de bedste retter jeg har smagt, og jeg brugte den som hovedret

  -   2005-01-01 01:01:01
Super god forret, en smagsbombe