Belgisk risbudding (Rijspap)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Belgien Indsendt : |
|
|
Kog en lind grød af ris og 1,7 l mælk, en knivspids salt, og evt. safran.
Rør buddingpulveret ud i den resterende mælk sammen med sukkeret (følg anvisningen på posen) og rør blandingen i den færdige, hede grød.
Hæld det over i en serveringsskål og stil det til afkøling. Når risbuddingen er kold drysses den med brun farin og serveres. |
|
Opskriften er vist 18039 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (35 stemmer) |
|
Kommentarer svend - 2005-01-01 01:01:01 lækkert . giver en dejligkonsistens.. mm.. lige til at tage på.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne