Belgisk risbudding (Rijspap)

Belgisk risbudding (Rijspap), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Belgien

BelgienIndsendt :     

Ingredienser:
2 l.sødmælk
200 g.grødris
1 brevgul buddingpulver
50 g.sukker
 evt. safran
1 knsp.salt
 brun farin
 
Opskrift:
Kog en lind grød af ris og 1,7 l mælk, en knivspids salt, og evt. safran. Rør buddingpulveret ud i den resterende mælk sammen med sukkeret (følg anvisningen på posen) og rør blandingen i den færdige, hede grød.

Hæld det over i en serveringsskål og stil det til afkøling.

Når risbuddingen er kold drysses den med brun farin og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 18039 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
lækkert . giver en dejligkonsistens.. mm.. lige til at tage på..