Mississippi Mud Pie
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 171913 gange,
og udskrevet 4023 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (75 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-02-11 08:59:16 smagte skønt M - 2017-11-06 14:06:22 Synes ikke, den havde ret meget med Mississippi Mud Pie at gøre. Giv den et andet navn - det er misvisende. Mud Pie'en har jeg lavet en del gange førhen. Og toppen her - den bliver lidt gummiagtig, synes VI. Så det var en skuffende lørdags-kage desværre. anonym - 2016-08-04 22:37:04 Jeg forslår man tager 1/3 del lys chokolade,1/3 appelsin mørk chokolade (evt. Hindbær chokolade)'og 1/3 del mørk. Det giver en god smag Og lav dobbelt omgang bund og læg nederst. Christian - 2015-08-27 12:21:16 Vil stærkt anbefale at blande det sammen med chokoladen mens den er varm. Det fjerner de sidste klumper og køb ej en for stærk chokolade, da smagen godt kan dominere for meget. anonym - 2014-03-10 16:18:37 Da jeg var ved at lave den var marshmellow blandingen ved at blive stiv, imens den afkølede.Blandede dem med chokoladen og var nød til at smelte den igen Jonas - 2014-02-18 18:29:09 Jeg har nu forsøgt mig med både denne, og Spise Med Price's opskrift, og vil absolut anbefale at prøve sidstnævnte. Mens deres er en reél kage med klistrede, halvsmeltede marshmallows, er denne en forsimplet cokolademousse på cheesecake-bund, tilsat halsbrand. Den smager fint, men oplevelsen er en helt anden. Rasmus - 2013-08-23 07:43:32 God Mud men chokoladen bliver for dominerende. Foreslår dette alternativ: put tre spskf vand eller espresso med 3 spskf kakao, 80 g sukker og 25 g smør i en gryde, varm op under omrøring, lad koge tre minutter og køl af. Bland det i flødeskum af 1/4 liter piskefløde. Henriette - 2013-06-17 20:32:18 Fantastisk god kage. Smager godt med græsk yoghurt rørt op med hindbær (eller lignende)som tilbehør :) stine - 2013-03-21 21:49:10 skal man lave bunden? American Pie Lover - 2012-02-29 09:32:23 Jeg har haft stort succes med at laver "dobbelt" bund, 300gram kiks istedet for kun 150gram. At smelte chokoladen sammen med skumfiduserne er ligeledes vejen frem... Super pie! Thit - 2012-01-17 14:32:21 Kan neskaffe også bruges? tove - 2012-01-16 07:47:31 Dejligt at der er fler måder at bage denne kage på.Der er også en--måske lettere at bage--opskrift i Amo den StorebBagebog 2,side 80.Meget let og virkelig en lækker mundfuld. En skefuld is på den ene side af kagen, ig friske jordbær på den anden side. Thit - 2012-01-14 13:48:53 Kaffen - skal det være brygget kaffe eller bare pulveret? Maria - 2012-01-13 13:34:01 Jeg har prøvet mudpie'en fra Spice.. Den er YUMMI!! men meget tung. jeg vil anbefale man laver halv potion eller til når man skal ha gæster, ellers har man den stående i flere uger. men den kan sagtens holde sig. DEN ER SÅ LÆKKER!! det er virkeig kræs, og virkelig en kaloriebombe Birthe - 2012-01-09 17:16:32 Kan kagen fryses? anonym - 2011-12-30 13:35:13 Anl - Den blev helt perfekt, meget lækker konsistens og til at skære i pæne stykker - jeg smeltede chokoladen sammen med skumfiduserne - og pyntede kagen med kakao pulver og store friske blåbær :) anonym - 2011-10-01 21:59:01 Har ikke lavet den dagen i forvejen, men har spist rester dagen efter, og der var den bestemt stadig rigtig, rigtig god. Lækker men "heftig" kage - rigtig god med friske hindbær, brombær og en klat is anonym - 2011-08-14 19:10:38 Er der nogen der har prøvet at lave den dagen i forvejen? KB - 2011-08-01 14:34:44 Er der nogen der både har prøvet denne opskrift, og den fra Brødrene Price? I så fald gad jeg godt vide, hvilken der er at foretrække ;) efter jeres mening selvfølgelig .. Karen - 2011-01-01 23:57:59 Lavede denne som nytårs dessert og det var et hit - den er lige præcis så tung og sød som man tror det! Jeg valgte at bruge den "billige" mørke chokolade og tror simpelthen man ville dø af kakao-chok hvis man brugte den "dyre" med høj procent. Jeg brugte en pose billige farvede marshmallows fra Haribo (dem fra aldi) - man kan ikke se det når de først er smeltede - de bittesmå stumper der dog trodsede varmen i gryden blev blot bløde farvede pletter , hverken ubehagelige eller ulækre, ligeså bløde som resten af kagen og sjove at opdage. Kakao og revet chokolade på toppen kan snildt springes over , vil man mildne sødmen skal der lidt flødeskum til dette sukker-orgie, da et smalt tærte stykke næsten er for meget - jeg prøver at lave den i halv størrelse næste gang og skære små firkanter , det er rigeligt. Jeg lavede den færdig tidlig eftermiddag og kl 22 om aftenen var den super perfekt - så den kan godt tåle at stå adskillige timer. Her dagen efter er den ekstreme søde smag aftaget men den smager stadigvæk super! Fuldkorns digestives til bunden er perfekte. anonym - 2010-10-05 15:14:47 Fantastisk kage! Jeg bruger Maribous mælkechokolade og de helt hvide, amerikanske skumfiduser i stedet. Der skulle lidt mere smør i, før min bund ville blive fast, og til vedkommende, der spørger til tidsintervallet for køleskabet: Den skal bare være stivnet igen. Det tager ca. en times tid til to i bunden af køleskabet (der er køligst). Den bedste - 2010-06-24 20:31:22 Hvor længe skal kagen stå i køleskabet? Det kan jeg ikke se at der står noget om...? anonym - 2010-05-02 17:52:57 smelt chokoladen sammen med skumfiduserne. så bliver det mere cremet og ingen klumper :) Tanja - 2009-06-14 14:27:24 Friske danske jordbær giver et virkeligt lækkert twist ;) Kasper - 2009-05-11 16:46:24 Er nødt til at prøve den med whiskey... Den er kanon med rom, men jeg tror, at den ryger ligeså let ned med whiskey!!! Judith - 2009-02-11 21:40:20 Det er virkelig en lækker kage. Kan anbefale at servere et stykke vanilje is ved siden af, så er kagen ikke ligeså tung. Jesper - 2008-09-22 13:42:16 Hvis skumfiduserne og chokoladen er for varme, når man blander det med flødeskummet, bliver kage MEGET massiv og ikke særlig høj. God støbning :) MT - 2005-01-01 01:01:01 Kanon kage, lækker men tung |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne