Thousand Island Dressing (fedtfattig)

Thousand Island Dressing (fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
DressingRet : Dressing - Salatdressing - Salat Dressing

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Thousand Island Dressing (fedtfattig), billede 4 Thousand Island Dressing (fedtfattig), billede 1 Thousand Island Dressing (fedtfattig), billede 2 Thousand Island Dressing (fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1.5 dl. Kvark 1% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dråber Tabasco
1 tsk. Paprika
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Pil og riv eller pres hvidløget. Rør hvidløg og tomatpure i fromage frais.

Smag dressingen forsigtigt til med tabasco, det er stærke sager, paprika, citronsaft, salt og peber.

Smag til med nogle få dråber flydende sød hvis den bliver for tør i smagen.

Tips:

Dressingen anvendes til salater og skaldyrsretter, fx. rejer, rejecocktail mv.

Dressingen kan yderligere tilsættes 1 finthakket hårdkogt æg, 2 spsk. finthakket grøn og/eller rød peberfrugt, 1 spsk. Worcestershire sauce og 1 tsk. finthakket løg.





karakterer:
Opskriften er vist 150002 gange,
og udskrevet 2610 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 750 (178 kcal)
KJ pr. Portion 750 (178 kcal)
Vægt ialt 269 gram
Vægt pr. Portion 269 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 279 KJ (66 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-06 17:05:38
Jeg bruge cremefreice

  -   2013-04-17 15:02:30
Hey jeg havde tænkt mig at lave den, men vil lige hører hvor længe den kan holde sig i køleskabet..

  -   2011-03-30 22:55:56
under ingridienser står der kvark 1% , men i opskriften står der fromage frais , det er da noget rod - hvad skal der bruges ???. knud

  -   2011-03-05 19:47:47
Kan faktisk også bruges som chipsdip, hvis man ændre lidt i krydderimængderne. Man skal blot prøve sig frem.

  -   2009-06-11 14:21:06
den var nem og lækker, og super hurtig at lave ;-) havde en god og anderledes smag.