Kyllingesalat med kokos
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Skær kyllingen i meget tynde
strimler. Rør limesaft sojasauce chilisauce og sesamolie sammen og læg kødet i marinaden mindst 1/2 time. Svits kødet ved kraftig varme i 4 min. Bræk salaten i mindre stykker og bland med brøndkarse sukkerærter snittet forårsløg og agurk i skiver. Læg kødet på og drys med cashewnødder. Kokoscreme Rør flødeost kokosmælk og finthakkede chili uden kerner sammen. Smag til med limesaft og salt. Kom lidt af kokoscremen over salaten og server resten i en skål. Salaten spises med et godt hjemmebagt brød. |
|
Opskriften er vist 12054 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer SusRoskilde - 2017-04-02 16:07:55 Jeg har lavet denne salat i årevis, men glemte den. Endelig genfandt jeg opskriften - særligt på marinaden. anonym - 2015-01-19 17:50:34 En af mine yndlingssalater. Den smager også fantastisk selv om man ikke har fx forårsløg, agurk og brøndkarse i huset. Jeg lader kødet trække i marinaden natten over. Pia - 2007-04-12 12:48:09 samme med 5 forårsløg samt 1 augrk..resten er rigtig ;-) Pia - 2007-04-12 12:47:33 150 g sukkerærter skal kun bruges een gang... Pia - 2005-01-01 01:01:01 Den smager fantastisk ikke særlig tidskrævende selvom der skal handles lidt ind |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne