Honning og sennepspølser med løgbåde
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Kom hvidløg, citronsaft, sennep, honning og chili i en skål og rør det godt sammen.
Skær løgene i halve gennem rod og spids, så lagene stadig ligger uden på hinanden. Skær halvdelene i kvarte. Skær de kvarte løg i 2-3 både hver og sørg for at de ikke går fra hinanden. Sæt løgbådene på 2-3 lange spid. Pensl pølserne og løgbådene på alle sider med senneps- og honningblandingen. Pensl pølser og løgspid med olie og læg dem midt på stegeristen. Grille dem indirekte over middel varme i 6 minutter. Vend både pølser og spid og grill dem i yderligere 12 minutter, til pølser og løg er møre. Læg pølserne på et stort fad og træk en gaffel ned langs spidene for at få løgbådene fri. Bland løgbådene og pølserne og server dem varme med håndskårne fritter. |
|
Opskriften er vist 13832 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne