krydderkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Østrig Indsendt af : Mirabel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker piskes hvidt, smørret røres i.
Mel, bagepulver og krydderier røres i skiftevis med kærnemælken.
Dejen fyldes i en smurt sandkageform ca. 1½l. Bages ca. en time ved 175 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 127638 gange,
og udskrevet 1418 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2024-03-09 09:20:10 Den smager som mormors anonym - 2020-11-17 11:19:44 4-5 håndfulde rosiner kan tilsættes, så smager den ekstra godt. Isabella - 2020-03-21 16:24:59 Kan man godt bruge almindelig letmælk? Anita - 2019-11-28 17:10:39 Er den fryse egnet? 🙂 Nethe, Århus. - 2009-10-20 17:39:05 Rigtig god kage! Og meget julet :o) men i hvert fald en af de bedre krydderkager jeg har lavet og smagt... Amalie - 2009-09-24 18:46:38 Er i gang med at lave den nu og glæder mig til resultatet :) Amalie :-P - 2008-05-21 15:02:09 På min skole (min årgang) havde vi et projekt hver, om Europa. Vi havde emnet om Østrig. Vi bagte denne kage og den her kage gav go'e karakter til fremlæggelsen. Kagen smager super godt og jeg vil bage den igen. P.s den smager godt med hvid galsur. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne