Rejeroulade/fiskeroulade
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Æggene koges, køles af og hakkes.
Spinaten koges 5 – 10 min. og køles af Fløde, krydderierne, purløg og flødeost røres sammen. Løgene hakkes og blandes i. Læg de røget skiver laks på et stykke film. Smør med den creme der bliver af fløde og flødeost, samt krydderier. Derefter fordeles resten lag på lag og man ruller ved hjælp af filmen. Rejerouladen kan med fordel laves dagen i forvejen og lægges i fryseren. Den tages op 1 time før man vil servere den og skæres i skiver efter 15 min. |
|
Opskriften er vist 26118 gange,
og udskrevet 556 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer herdis - 2005-01-01 01:01:01 Creme for tynd, brug mindre fløde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne