Æg med fetafyld

Æg med fetafyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
4 æg
50 g.feta
1 tsk.solsikkeolie
 finthakket persille
 sennep
 paprika
8 sorte oliven
 
Opskrift:
Æggene koges hårde, afkøles, pilles og halveres på langs. Æggeblommerne tages ud og moses med feta og olie. Smages til med sennep og paprika og fyldes i de halve æggehvider. Pyntes med oliven.





karakterer:
Opskriften er vist 12737 gange,
og udskrevet 287 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu