Æg med fetafyld
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Æggene koges hårde, afkøles, pilles og halveres på langs.
Æggeblommerne tages ud og moses med feta og olie.
Smages til med sennep og paprika og fyldes i de halve æggehvider.
Pyntes med oliven.
|
|
Opskriften er vist 12738 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne