Aioli – fransk hvidløgsmayonnaise

Aioli – fransk hvidløgsmayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Mayonnaise

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 fedhvidløg
1 æggeblomme
0.5 tsk.sennepspulver
1 spsk.vineddike
0.5 tsk.salt
2.5 dl.olie
0.5 dl.vand
 hvid peber
 
Opskrift:
Pil og pres hvidløgsfeddene. Kom hvidløg, æggeblomme, sennepspulver, vineddike og salt i en skål. Pisk olien i lidt ad gangen. Først dråbevis, så olien piskes helt ind i æggeblommen, så lidt mere ad gangen. Rør vandet i til sidst, så saucen får den rette konsistens, og smag til med salt og hvid peber.





karakterer:
Opskriften er vist 43856 gange,
og udskrevet 1041 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-04-14 10:48:12
Brug en pasteuriseret æggeblomme.

  -   2011-01-08 15:52:24
Mega nemt og mega lækkert. delte potionen i 2 og puttede frisk hakket persille i den ene. Fantastisk

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig autentisk