Rabarbertærte med flødeskum
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Er fryseegnet uden rabarber. Indsendt : Red : |
|
|
Findel smørret i melet og tilsæt sukker.
Kom ægget i og saml dejen.
Beklæd en smurt tærteform, 22 cm i diameter med dejen.
Fyld: Rør alle ingredienserne sammen og kom dem i tærten. Bag tærten midt i ovnen ved 175 grader C i 20-25 minutter. Lad imens rabarber mørne med sukker i 5 minutter i en gryde. Lad dem svale. Top rabarber på tærten og pynt med flødeskum før servering, eller server det til. |
|
Opskriften er vist 14175 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne