Faster Lillys Nødderoulade med hindbær

Faster Lillys Nødderoulade med hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nia Nadine Jardeau

Indsendt :     

Ingredienser:
3 æg
200 g.sukker
65 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
2 tsk.vanillesukker
50 g.nødder
 
 Fyld:
5 dl.piskefløde
150 g.hindbær
 
Opskrift:
Lav en papirform ca. 30x35cm eller passende til bagepladen og smør den grundigt med smeltet fedtstof.

Pisk æg og sukker tykt og skummende. Bland mel, bagepulver og vanillesukker og vend det med let hånd i æggemassen.

Kom dejen i papirformen, hak nødder og drys dem over. Bag rouladebunden 7-8 minutter ved 225 grader.

Vend den færdigbagte rouladebund ud på et stykke sukkerstrøet papir og rul den sammen med papiret. Lad rouladebunden blive kold. Pisk fløden til skum. Rul rouladenbunden op når den er kold og fordel flødeskum og hindbær på bunden. Rul rouladen sammen om fyldet.

Tips:

Kan fryses og smager rigtig godt i halv optøet tilstand





karakterer:
Opskriften er vist 44227 gange,
og udskrevet 1285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (67 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-03-22 22:21:42
Bager den igen imorgen for Gud ved hvilken gang, den er så populær i min familie, som før beskrevet med 500 gr jordbær og 1/4 l fløde

  -   2010-05-20 16:16:01
Det en rigtig god roulade. Synes det bliver ekstra godt, hvis man blender hindbærene og blander det i flødeskummet. Bare et lille tip :-) Tak for en rigtig god opskrift. Med venlig hilsen Tine

  -   2007-06-20 13:43:01
meget nem og lækker. Jeg brugte 500 gr. jordbær, skar dem i mundrette stykker og blandede dem med en 1/4 piskefløde som jeg piskede noget stiv. Mos et par jordbær , så bliver fløden fin rød. Pyntede med mandelflager. UHM!

  -   2007-02-03 15:10:13
dejen er utrolig skrøbelig men den smager fantastisk(roladen)

  -   2005-01-01 01:01:01
uhh, det er guf - prøv den