Faster Lillys Nødderoulade med hindbær
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Nia Nadine Jardeau Indsendt : |
|
|
Lav en papirform ca. 30x35cm eller passende til bagepladen og smør den grundigt med smeltet fedtstof.
Pisk æg og sukker tykt og skummende. Bland mel, bagepulver og vanillesukker og vend det med let hånd i æggemassen. Kom dejen i papirformen, hak nødder og drys dem over. Bag rouladebunden 7-8 minutter ved 225 grader. Vend den færdigbagte rouladebund ud på et stykke sukkerstrøet papir og rul den sammen med papiret. Lad rouladebunden blive kold. Pisk fløden til skum. Rul rouladenbunden op når den er kold og fordel flødeskum og hindbær på bunden. Rul rouladen sammen om fyldet. Tips: Kan fryses og smager rigtig godt i halv optøet tilstand |
|
Opskriften er vist 44227 gange,
og udskrevet 1285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (67 stemmer) |
|
Kommentarer Benthe - 2019-03-22 22:21:42 Bager den igen imorgen for Gud ved hvilken gang, den er så populær i min familie, som før beskrevet med 500 gr jordbær og 1/4 l fløde Tine - 2010-05-20 16:16:01 Det en rigtig god roulade. Synes det bliver ekstra godt, hvis man blender hindbærene og blander det i flødeskummet. Bare et lille tip :-) Tak for en rigtig god opskrift. Med venlig hilsen Tine benthe - 2007-06-20 13:43:01 meget nem og lækker. Jeg brugte 500 gr. jordbær, skar dem i mundrette stykker og blandede dem med en 1/4 piskefløde som jeg piskede noget stiv. Mos et par jordbær , så bliver fløden fin rød. Pyntede med mandelflager. UHM! Anna - 2007-02-03 15:10:13 dejen er utrolig skrøbelig men den smager fantastisk(roladen) Alex - 2005-01-01 01:01:01 uhh, det er guf - prøv den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne