Vaniljerabarber - Vanillerabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt : |
|
|
Kom rabarberstykkerne i et ovnfast fad.
Bland sukker med kornene fra vanillestangen og vend det i.
Sæt fadet i ovnen ved 160 grader C i ca. 25 minutter, eller til rabarberne er møre, men stadig har bid.
Fordel rabarber og lage i portionsskåle.
Smut og flæk mandlerne og vend dem forsigtigt i.
Der kan serveres flødeskum til, evt. tilsat 2-3 knuste makroner til 1½ dl. fløde
|
|
Opskriften er vist 7666 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne