Rabarber-appelsin-syltetøj
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skær de skyllede rabarberstilke i små stykker og kom dem i en gryde med sukkeret.
Skær 3-4 skiver af den ene appelsin og pres saften af resten samt af den sidste hele appelsin.
Skær skallerne undtaget den hvide bitre hinde, i små stykker.
Kom alt i gryden.
Bring langsomt til kogepunktet og lad det koge småt i et kvarter.
Bland geleringsmiddel med lidt sukker.
Tag gryden fra varmen, inden det røres i.
Lad det atter få et opkog.
Skum syltetøjet og kom det på varme glas som lukkes.
|
|
Opskriften er vist 12280 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne