Horn med rabarberfyld
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Butterdej:
Findel fedtstoffet i melet og tilsæt kærnemælk. Ælt dejen sammen. Lad den hvile mindst en halv time, før den rulles ud. Skær dejen i 8 trekanter. Bland rabarberne med sukker og kartoffelmel. Fordel lidt på hver trekant sammen med marcipan. Rul sammen fra den brede ende. Pensl med æg og drys med tesukker og mandler eller nødder. Bag midt i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter. Tips: I stedet for hjemmelavet butterdej kan der bruges færdigkøbt butterdej. |
|
Opskriften er vist 30942 gange,
og udskrevet 849 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2011-08-09 17:20:17 Jeg ville nok tilsætte noget mere mel, til dejen ikke klistrede sig fast til fingrene mere, og så ville jeg lige give rabarberne et opkog med sukkeret, så det bliver til en grov rabarberkompot, men ellers en vældig god opskrift:-) Per - 2007-05-12 18:52:57 Der må være noget galt med dejen, jeg kunne ælte smøret med melet uden at tilsætte kærnemælken, og der var rigeligt med fyld, måske der skulle mere mel i og dejen rulles støre ud eller deles i 2 Susanne40 - 2007-05-09 22:20:39 Rabarber/sukker kan halveres til denne portion. De smager dejligt, men jeg vil foretrække kompot/marmelade, da det fylder mindre. Petersen - 2007-05-07 14:14:53 Den er veldig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne