Laks med kartoffelpuré
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg laksefileterne på bagepapir i en lille bradepande.
Krydr med salt og peber.
Bland citronskal, hakket persille og knust eller finthakket hvidløg. Fordel blanding over laksestykkerne. Dryp med olivenolie. Læg bagepapir over fisken Stil laksen i den nederste halvdel af ovnen ved 220 grader C. alm. ovn og bag fisken 15-20 minutter afhængig af fiskens tykkelse. Kartoffelpuré: Skræl kartoflerne og skær dem i terninger eller skiver. Kog møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Mos kartoflerne og pisk dem med kogende mælk, fløde og smør. Vend reven cheddarost i og smag til med salt og peber og timian. Server kartoffelpuréen til laksen. |
|
Opskriften er vist 15899 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne