Laks med kartoffelpuré

Laks med kartoffelpuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Laks med kartoffelpuré, billede 4 Laks med kartoffelpuré, billede 1 Laks med kartoffelpuré, billede 2 Laks med kartoffelpuré, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 stykker laksefilet a 125-150 g.
 salt
 peber
 
2 spsk.reven citronskal
4 spsk.hakket persille
1 fedknust eller finthakket hvidløg
 olivenolie
 
 Kartoffelpuré:
1000 kg.kartofler
2 dl.kogende mælk
0.25 dl.Kaffefløde 9%
30 g.smør
150 g.reven cheddarost
 salt
 peber
 timian
 
Opskrift:
Læg laksefileterne på bagepapir i en lille bradepande. Krydr med salt og peber.

Bland citronskal, hakket persille og knust eller finthakket hvidløg. Fordel blanding over laksestykkerne. Dryp med olivenolie. Læg bagepapir over fisken Stil laksen i den nederste halvdel af ovnen ved 220 grader C. alm. ovn og bag fisken 15-20 minutter afhængig af fiskens tykkelse.

Kartoffelpuré:
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger eller skiver. Kog møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Mos kartoflerne og pisk dem med kogende mælk, fløde og smør. Vend reven cheddarost i og smag til med salt og peber og timian.

Server kartoffelpuréen til laksen.





karakterer:
Opskriften er vist 15903 gange,
og udskrevet 319 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu