Adventskrans
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt af : Sille Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og gær smuldres i melet.
Sukker, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen.
stilles til hævning et lunt sted ca. 3/4 time.
FYLD: Rosinerne udblødes i portvinen. mandlerne hakkes (gem lidt til pynt) Margarine og sukker røres sammen og tilsættes rosiner og mandler. Dejen slås ned og rulles ud til et rektangel (ca 20*60 cm) Fyldet smøres på, og dejen rulles sammen på langs. Formens til en krans, som efterhæver på pladen ca. 15 min. Pensles med æg og drysses med mandler og sukker. BAGETID: 20-25 min. ved 200 grader på midterste ovnribbe. |
|
Opskriften er vist 15581 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne