Adventskrans

Adventskrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 14 Portioner

KagerRet : Kager - Kranse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
375 g.hvedemel
150 g.margarine
50 g.gær
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
2 æg
 
 Fyld:
50 g.rosiner
0.5 dl.portvin
50 g.mandler
50 g.margarine
50 g.sukker
 
 Drys:
 Perle sukker
 hakkede mandler
 
Opskrift:
Margarine og gær smuldres i melet. Sukker, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen. stilles til hævning et lunt sted ca. 3/4 time.

FYLD:
Rosinerne udblødes i portvinen. mandlerne hakkes (gem lidt til pynt) Margarine og sukker røres sammen og tilsættes rosiner og mandler. Dejen slås ned og rulles ud til et rektangel (ca 20*60 cm) Fyldet smøres på, og dejen rulles sammen på langs. Formens til en krans, som efterhæver på pladen ca. 15 min. Pensles med æg og drysses med mandler og sukker.

BAGETID:
20-25 min. ved 200 grader på midterste ovnribbe.





karakterer:
Opskriften er vist 15628 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu