Bassekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Nia Nadine Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr mel, fedtstof og farin sammen (det er ret tørt). Læg godt 1/3 af blandingen i en smurt tærte- eller springform. Rør resten af "smuldredejen" med cremefraiche og æg. Tilsæt kanel, natron og reven appelsinskal. Hæld blandingen over "smuldredejen" i formen. Hak nødderen og drys dem over. Bag kagen ca. 50 minutter ved 180 grader.
Tips: Reven appelsinskal og nødder kan evt. udlades. |
|
Opskriften er vist 15525 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer svigermor - 2008-03-01 08:21:19 ingen problemer med at få bunden sprød,husk at smuldre godt.... tilføjer forøvrigt et ekstra æg og udelader kanel, så minder den ikke så meget om jul... basseelsker - 2008-02-08 13:30:22 Har fået bassekage hos svigermor. Dem er møg god. Skulle så bage den selv. Hmm hos svigermor er bunden sprød, det er den ikke hos mig ! Er der nogen der har et bud på hvorfor den ikke er det ? Dorthe 2 - 2008-02-07 18:32:10 Det er en super kage. Spis cremefraiche til. Dorhte - 2005-01-01 01:01:01 Umh! Bassekagen, den er sku go ! knus |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne