Snasket Brunsviger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Nia Nadine Jardeau Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt derefter margarine, æg og sukker.
Tilsæt mel, til dejen slipper.
Stil dejen til hævning under et fugtigt klæde ca 30 minutter.
Smør en bradepande godt og fordel dejen heri. Lav huller i dejen med fingerne (til fyldet). Smelt farin og margarine og rør det sammen og fordel det over dejen. Bages ved 200 grader C ca. 20 minutter. Tips: Dejen skal være ret klistret. |
|
Opskriften er vist 52210 gange,
og udskrevet 1224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (99 stemmer) |
|
Kommentarer Annette - 2015-10-19 22:17:50 Super god , men jeg kan ikke huske hvad størrelse er bradepande jeg brugte ? Tina - 2014-11-15 07:36:54 Den var bedre end den jeg laver Per - 2014-06-17 08:18:23 Vi brugte den store bradepande fra ovnen. Laura - 2014-02-12 10:27:49 Er efterhånden blevet til min yndlingskage. Hele min klasse elsker den, og de plager mig jævnligt om at bage den endnu engang. Selv min fynske lærer mener, at den er bedre end hans mor. Så kun ++++ herfra. anonym - 2012-12-18 19:15:26 kan man sætte dejen i køleskabet og bage den dagen efter? Anonym - 2012-06-09 23:20:03 Jeg gangede fyldet med halvanden, fordi jeg altid synes, der er for lidt af det. Det var IKKE nogen god ide med denne opskrift - der er nok fyld :-) Torben - 2010-08-16 17:21:52 Vi har lige bagt seks styk af denne kage til et stort FDF møde, dejlig nem og lave og velsmagende. mig - 2009-05-22 14:21:09 Det her er en super duper opskrift. Jeg har bare bagt den helt vildt mange gange og er ikke blevet træt af den. Alle jeg kender elsker den. nissen - 2008-06-10 14:43:15 det er en af verdens bedste brunsvigere dejlig snasket og bliver ikke så hurtigt tør. Den var et kæmpe hit hos alle L8 - 2007-09-18 20:11:03 meget nem og god sorte per - 2007-03-17 13:12:19 den er bare nem og super duber.. mums mums AG - 2005-01-01 01:01:01 hmmm... MEGET klisteret vat dejen efter at have fået de 450 g mel, ikke en jeg vil bage igen... så god er den heller ikke fhfhf - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god Trine - 2005-01-01 01:01:01 Total godt Brunsviger, så snasket syntes jeg ikke den var.. men rigtig rigtig go' :) Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig skidt kage hæver ikke så Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Denne kage er virkelig lækker og kan varmt anbefales. Tine - 2005-01-01 01:01:01 Den kommer jeg til at bage rigtig, rigtig mange gange. skøøøøøn. Helle - 2005-01-01 01:01:01 Vil gerne bage brunsviger, hvor mange er denne opskrift til??? Lise Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk kage, alle elsker den. Nicki - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig klistret, men verdens bedste brunsviger |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne