Basilikummarinerede koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Bank koteletterne let ud. Hak basilikum og timian meget fint og pisk urterne sammen med olie og vineddike. Hæld marinaden over koteletterne. Vend kødet af og til og lad det stå koldt og tildækket i 3-4 timer.
Brun smørret på panden og steg koteletterne heri 4-5 min. på hver side. De skal være gennemstegte, men ikke tørre. Tag koteletterne op og hold dem varme. Skær tomater i både og steg dem i fedtstof på panden. Hæld marinaden fra kødet ved, drys med salt og et nip sukker, og giv det et hurtigt opkog. Servér tomaterne ved siden af koteletterne. Tilbehør: Små kartofler vendt i timian vil være godt som tilbehør. Marinaden skal koges op før servering, pga. den rå kødsaft fra koteletterne. |
|
Opskriften er vist 20116 gange,
og udskrevet 515 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Italien/tilrettet - 2008-09-13 10:43:58 Brug rørsukker i stedet for alm. sukker. tilsæt 2 fed presset hvidløg til marinaden. Serveres med pasta og saucen drysses med parmesan i bunden af et fad og koteletterne øverst drysset med basilikum. Camilla - 2007-10-03 15:25:08 Det smager rigtig skønt, specielt tomaterne laver jeg nu til alt muligt andet også. Dog pas på med varmen på panden da det hurtigt bliver sort. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne