Panerede nakkekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Bland rasp, vand, salt og peber i en skål.
Vend koteletterne i sammenpisket æg og derefter i raspblandingen.
Steg koteletterne ved svag varme 4-5 minutter på hver side.
Serveres evt. med ovnkartofler og krydret blomkål |
|
Opskriften er vist 24568 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne